درمان تشنگی در ماه مبارک رمضان
يكشنبه, ۳۱ خرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۴۳ ب.ظ
از مصرف خوراکیهای نمکی و نوشابههای گاز دار در ماه مبارک رمضان که بر میزان تشنگی افراد میافزاید، خودداری شود.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه گفت:
میزان دریافت نمک باید در روزهای ماه مبارک کاهش یابد، زیرا نمک زیاد باعث
عطش بسیار فرد میشود و فرد تشنه تر می گردد البته لازم بذکر است؛ افراد
روزهدار باید از غذاهای پر نمک و خوراکیهای نظیر نمک، چیپس، تنماهی
دوری کنند چرا که این خوراکیها میزان تشنگی افراد را تا زمان افطار افزایش
میدهند.
وی افزود: مصرف سبزیجات: سبزی خوردن و انواع سالاد در وعده سحر و افطار بهتر است استفاده شود زیرا در کاهش تشنگی نقش بسزایی دارد.
وی
اذعان داشت: برای باز کردن روزه از چای،حلیم، آش ولرم استفاده شود و از
غذای چرب پرهیز گردد. افراد سعی کنند سمت نوشابه نروند چرا که نوشابهها
گازدار هستند و مشکلات گوارشی و پوکی استخوان برای افراد ایجاد میکند و
تشنگی افراد را افزایش میدهد.
۹۴/۰۳/۳۱