پایگاه شهید معتمدی اصفهان

اصفهان- قائمیه

گرگ ها بدانند
در این ایل غریب
گر پدر نیست،تفنگ پدری هست هنوز
گر چه نیکان همگی بار سفر بربستند،
شیر مردی چو سید علی خامنه ای هست هنوز!

كد كج شدن تصاوير

كد موزيك براي وبلاگ


مهدویت امام زمان (عج) وصیت شهدا پخش زنده حرم سوره قرآن
آخرین نظرات
نویسندگان
پیوندها

یک ترکیب معجزه آسا برای تقویت حافظه

يكشنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۲، ۰۳:۰۱ ب.ظ


همه ما در زندگی ماشینی کنونی به دنبال راه طبیعی برای سالم زندگی کردن هستیم. یکی از مواردی که خیلی از ما با آن سر و کار داریم، قدرت تفکر، تمرکز، آرامش اعصاب و روان است.
 

به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از زیست نیوز، همه ما در زندگی ماشینی کنونی به دنبال راه طبیعی برای سالم زندگی کردن هستیم. یکی از مواردی که خیلی از ما با آن سر و کار داریم، قدرت تفکر، تمرکز، آرامش اعصاب و روان است. اگر توفیق چندانی در این موارد نداشته اید، دیگر نگران نباشید . معجون عسل و کنجد تمام نیاز بدن شما برای داشتن ذهنی آرام و پر قدرت را برطرف خواهد کرد.

 

خواص کنجد:

دانه کنجد دارای مواد معدنی بسیاری مانند مس، منیزیم، کلسیم، آلومینوم، کرم، کلرورسدیم، سیلیس، آهن، فسفر، نیکل و ماده پروتئینی مهم لیزین، هورمون نباتی (لیستسن)، چربی و۶۰ درصد روغن می باشد.

این گیاه خستگی فکری را کاهش داده و بهترین غذا برای افرادی است که باید کارهای فکری مانند طراحی و درس خواندن انجام دهند. لیستین موجود در کنجد یک نوع چربی حاوی فسفر است که نه تنها یکی از ضروری ترین مواد مورد نیاز اعصاب است بلکه مغز و غدد بدن نیز نیاز زیادی به آن دارند حتی تقویت حافظه انسان نیز نیاز زیادی به این ماده دارد. ۲۸ درصد مغز را لیستین تشکیل میدهد و مغز انسان بیش از سایر حیوانات از این ماده تشکیل شده است لذا راز موفقیت و پیشرفتها مرهون همین لیستین است.

مقدار خوراک طبی ان برای هر نفر معمولی ۱۵ گرم است. البته در خوردن آن نباید زیاده روی شود زیرا کنجد دیر هضم است و افراط در خوردن باعث خارش اعضا و بوی بد دهان می شود. برای خنثی کردن این آثار نامطلوب باید کنجد را با مکمل های دیگری مانند عسل مصرف کرد.

 

خواص عسل بر روی حافظه:

نتیجه آزمایش ها و تحقیقات دانشمندان، نشان دهنده ی این است که عسل نقش به سزایی در تقویت حافظه دارد. وجود ویتامینD موجود در عسل کلسیم و فسفر بدن را تنظیم می کند، در نتیجه حافظه تقویت می شود.

از طرفی سمغ موجود در عسل نمی گذارد جدار عروق سفت شود و آن را نرم نگه می دارد و در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب می رسد و مطالب بهتر در حافظه می ماند.

 

طرز تهیه:

مقداری زعفران دم کرده را به عسل و کنجد اضافه کرده خوب بهم بزنید. البته مقدار زعفران نباید آنقدر زیاد باشد که عسل را شل کند. مثلا یک قاشق غذاخوری زعفران برای یک شیشه کوچک کافی است.

نیم ساعت که از ترکیب این مواد گذشت کنجدها بر روی معجون می آیند و فقط هنگام مصرف آن را خوب بهم بزنید و روزی یک قاشق از این معجون مقوی، مفید و در عین حال کم کالری را بنوشید.

به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از زیست نیوز، همه ما در زندگی ماشینی کنونی به دنبال راه طبیعی برای سالم زندگی کردن هستیم. یکی از مواردی که خیلی از ما با آن سر و کار داریم، قدرت تفکر، تمرکز، آرامش اعصاب و روان است. اگر توفیق چندانی در این موارد نداشته اید، دیگر نگران نباشید . معجون عسل و کنجد تمام نیاز بدن شما برای داشتن ذهنی آرام و پر قدرت را برطرف خواهد کرد.

 

۹۲/۱۲/۱۸ موافقین ۰ مخالفین ۰
هادی کریمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی